Rekrutering

Je krijgt de vacatures in je kmo maar niet ingevuld? Je hebt niet de tijd of de expertise om de juiste kandidaat te selecteren? Ik neem het volledige of gedeeltelijke rekruteringsproces graag tijdelijk van jou over!

Zonder dure fee. Ik werk per uur en in naam van jouw bedrijf.

Wat zijn de belangrijkste voordelen voor jouw bedrijf?

  • De vacature vlot en degelijk ingevuld
    Elke samenwerking leidde tot een hogere instroom en aanwerving van kwalitatieve kandidaten.
  • Een flinke kosten- en tijdbesparing
    Je betaalt niet per kandidaat, maar per uur. Mijn ondersteuning kan bestaan uit het opstellen van de vacature, het beheren van de reacties, het eerste telefonische contact, het eerste gesprek, het nemen van referenties tot en met de laatste selectiegesprekken en/of profielanalyses. Dat bepaal je helemaal zelf.
  • Meer naamsbekendheid
    Elke vacature is een opportuniteit om de naamsbekendheid van je organisatie te verhogen en het imago te versterken. Ik stel voor jou een aantrekkelijke vacature op, die opvalt en jouw bedrijfscultuur uitstraalt. Deze publiceren we in naam van jouw bedrijf op verschillende kanalen, zodat je jouw kmo beter profileert op de arbeidsmarkt.

Ben je benieuwd hoe andere kmo’s beroep deden op mijn ondersteuning in rekrutering? Contacteer mij vrijblijvend en ik bezorg jou graag enkele referenties.