Over mij

Ik heb een hele weg afgelegd om dat voor mezelf toe te geven en om mijn zekerheden op te geven. Een huis af te betalen, studerende kinderen, vrienden die al aan hun pensioen denken. Een mens zou voor minder in een kramp schieten.

Maar ik wist dat deze wending in mijn eigen loopbaan helemaal bij mij paste.

Ik zou niet Laurens zijn, als ik niet de beste wil zijn in wat ik doe. Dus ik startte niet zomaar als de zoveelste coach; ik startte met een goed gevulde rugzak aan levenservaring.

De natuur heeft mij mijn hele leven aangetrokken. Ik heb jarenlang in de houtsector gewerkt en ik blijf mijn omgeving tijdens mijn vele boswandelingen vervelen (of boeien, afhankelijk van het perspectief) met mijn kennis over bomen en houtsoorten.

Ik heb een atypische moeder, die mij mijn hele leven heeft geboeid (en bij momenten verveeld) met haar wijsheid over persoonlijke ontwikkeling. Samen volgden wij cursussen, sommige interessanter dan andere, maar bewust in het leven staan, bleef de rode draad.

De dood van mijn broer schudde mijn leven door elkaar.

Mindfulness kwam op mijn pad en dankzij een boeiend leertraject met Edel Maex, mag ik mijzelf ervaringsdeskundige noemen.


Benieuwd of het tussen ons klikt? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!