Getuigenissen

Sofie Anthony

Zaakvoerder Anthony Cranes

Laurens hielp me terug rust te vinden. In dit vervelende tijdperk waarin corona heerser is, vond ik het erg moeilijk energie te vinden. Dit zorgde voor een algemeen onrustig gevoel. Na enkele weken mindfulness bij Laurens leerde ik dit op te merken, maar vooral ook terug los te laten. De energie die me dit geeft, maakt me opnieuw een stuk veerkrachtiger in mijn functie. Dankbaar!


Tony Swinnen

Talent & Development specialist @ SD Worx

De coaching van Laurens was een welgekomen rustpunt. Zijn coaching nodigde uit tot nadenken en is een hulp in het bepalen van acties. Persoonlijk keek ik altijd uit naar de sessies, waarbij voor mij het ordenen van gedachten het belangrijkste was. Dat is alvast goed gelukt en ik zal er in de toekomst zeker nog gebruik van maken. 


Tine De Neef

Titularis apotheker bij Antverpia 

Ik volgde de mindfulnes-coaching en Laurens was hiervoor de ideale gids. Hij straalt een ongelofelijke rust uit, waardoor je je onmiddelijk op je gemak voelt en ook zelf tot rust komt. De ontspannen sfeer, nuttige tips en begeleide meditaties/adempauzes maakten van dit traject voor mij een echte eye-opener.
Laurens toont verschillende manieren om mindfulness in te bouwen in het dagelijks leven; iets waar je voor altijd op kan terugvallen. Zonder twijfel, een echte aanrader voor iedereen!


Nathalie Van Hoorebeke

Zaakvoerder bij CryoAntwerp

De coaching met Laurens heeft mij enorm geholpen om bepaalde inzichten te krijgen voor mijn toekomstige carrière en bepaalde knooppunten door te hakken. Laurens is een rustig persoon die je doet nadenken over bepaalde zaken van jezelf, en die heel snel door heeft hoe je in elkaar zit. Top coach!


Michael Bellemans

Hairdresser bij CxM Hairdressers

Laurens is de geschikte persoon als je eraan denkt om een mindfullness traject af te leggen. De juiste ervaring, stelt je enorm op je gemak, huiselijke sfeer en stelt vooral de juiste vragen. Heel aangename aanpak als je nieuw bent zoals ikzelf vooraleer ik het traject had afgelegd. Zijn begeleiding heeft voor mij een gloednieuwe wereld laten opengaan. Zeker en vast een absolute aanrader. Laurens is een vakman!


Vreny Van Driel

Titularis apotheker bij Antverpia 

Dankzij de loopbaanbegeleiding bij Laurens vond ik tijdens een chaotische periode de nodige rust terug. Evolueren in je job betekent ook evolueren als mens. Dankzij Laurens zijn betrokkenheid heb ik de work/life balans gevonden die ik nodig had.


Victoria Smet

Zaakvoerder bij Altiro Tenten

Goede ervaring met Laurens. Stelt de juiste vragen om zelf tot inzichten te komen. Wij gingen steeds wandelen in het bos, wat voor mij een ideale setting is voor dergelijke sessies.


Sandra Duuring

District Manager Centraal Office Cleaning bij Care NV

Het coachingparcours met Laurens in het prachtige Campus Kastanjehof heeft impact gemaakt. Laurens was een welgekomen klankbord.